مناقصات خدمات حقوقی و وکالت

پایگاه خبری برندسازی، جمع واژه حق (درست کردن وعده مجموعه قواعدی است که از طریق مؤسسات اجتماعی یا دولتی، جهت تنظیم رفتار یجاد و اعمال میشود. دانش حقوق، دانش تحلیل و سیر تحول قواعد حقوقی است. همچنین حقوق مجموعه قوانین و مقرراتی است که حاکم و ناظر بر روابط افراد و اشخاص هستند.
حقوق مجموعه قوانین و مقرراتی است که بر روابط بین اشخاص حقیقی و حقوقی و بین اشخاص و دولت ها نظارت میکند و بر آنها حاکم است و حکم میکند.
ایجاد حقوق:
حقوق در نظامهای حقوقی ملی به روشهای مختلفی ایجاد میشود؛ از راه وضع یا نسخ قانون (قانون گذاری) توسط قوه مقننه، از طریق صدور آئیننامهها و بخشنامههای دولتی در قوه مجریه، و تصمیمات قضایی الزامآور در قوه قضائیه (وحدت رویه در ایران) .
برای موفقیت بیشتر و شرکت در بهترین و مطمئن ترین مناقصات خدمات حقوقی و وکالت ، شما را به مرکز اطلاعات مناقصات و مزایدات ایران (زنجیره معاملاتی آریاتندر) راهنمایی مینمایم. |
حقوق از لحاظ روابط:
علم حقوق را از لحاظ رابطه به دو دسته خصوصی و عمومی تقسیمبندی میکنند. حقوق خصوصی حاکم بر روابط افراد با یکدیگر است و حقوق عمومی به «تنظیم روابط دولت با افراد جامعه و بالعکس در سطوح کلان و با هدف تأمین نظم و امنیت عمومی میپردازد.
حقوق عمومی شامل قواعدی است که بر روابط دولت و مردم حکومت میکند و همچنین سازمانهای دولتی را نظم میبخشد. حقوق اساسی و حقوق اداری دو شعبه اصلی حقوق عمومی هستند. حقوق جزا هرچند به لحاظ فنی بخشی از حقوق عمومی است اما معمولاً به عنوان یک رشته جداگانه در نظر گرفته میشود .
حقوق ایران:
حقوق در ایران برگرفته از حقوق اسلامی و حقوق فرانسه است. حقوق اسلام حقوق مذهبی است، یعنی قواعد آن از شریعت اسلام و دیگر آموزهها سرچشمه گرفته شدهاست و از نظر روش استنباط حکم و وسایل فنی آن با سیستم فرانسه شباهت بیشتری دارد.
برخی از شاخههای رشته حقوق در مقطع کارشناسی ارشد در ایران:
-
حقوق خصوصی
-
حقوق جزا و جرمشناسی
-
حقوق بینالملل
-
حقوق عمومی
-
حقوق بشر
-
حقوق مالکیت فکری
-
حقوق محیط زیست
-
حقوق اقتصادی
- و….
اهمیت علم حقوق:
علم حقوق از جهات گوناگون به شاخههای متعدد تقسیم شده است. توجه به شاخههای مهم علم حقوق از جنبههای مختلف حایز اهمیت است. از یک سو، جوامع و کشورهای مسلمان به اقتضای ضرورتهای اجتماعی و سیاسی جدید، بهشاخههای حقوق و مقررات گوناگون در ابعاد مدنی، سیاسی، اقتصادی، فرهنگی، قضایی (و جز اینها) نیاز روزافزون دارند.
خدمات موسسات حقوقی را میتوان از منظرزهای گوناگون طبقه بندی کرد که یکی از آنها طبقه بندی خدمات به خدمات وکالت و خدمات مشاوره حقوقی در موسسه حقوقی است.
وکالت چیست:
در فقه و حقوق ایران عبارت از عقد جایزی است، که به موجب آن یکی از طرفین، طرف دیگر را برای انجام امری نایب (جانشین) خود قرار میدهد. وکالت دهنده را مُوَکِّل، و وکالت گیرنده را وکیل مینامند. وکالت در لغت به معنای واگذار کردن، اعتماد و تکیه کردن است
گاهی هم با توجه به گسترش روابط اجتماعی بین افراد مختلف اختلافاتی به وجود می آید که ممکن است با صحبت و پا در میانی و ریش سفیدی قضیه حل نشود. آن وقت است که نیاز به قاضی عادل احساس می شود. قاضی با علم بر قانون بهترین تصمیم را میگیرد اما تصمیم او کاملا بستگی به اطلاعاتی دارد که شما در اختیار او قرار می دهید دانستن اینکه چقدر نکات هرچند بسیار کوچک و بی اهمیت می تواند در تصمیم قاضی تاثیر گذار باشد، قطعا نیازمند دانش وکیل است. بنابراین آشنایی شما با انواع وکالت ضروری است.
انواع وکالت:
-
وکالت اداری
-
وکالت قضایی
-
وکیل تسخیری
-
وکیل معاضدتی
-
وکیل تعیینی
خدمات وکالت در موسسات حقوقی:
- وکیل سایبری و چرائم رایانه ای: توسعه ارتباطات مجازی و استفاده گسترده از ابزارهای ارتباطی جدید موجب بروز برخی مسائل شده است که تا پیش از آن سابقه نداشت. آگاهی و اشراف بر جرائم رایانه ای، اسناد و مدارک مثبت ادعا در این نوع دعاوی و جرائم و اطلاعات خوب در حوزه های هوش مصنوعی و … یکی از ضروریات وکلایی است که در این حوزه مشغولند.
- وکیل امور کیفری: روند شکایت های کیفری این گونه است که ابتدا شکایت در دفتر خدمات قضایی/ دادسرا مطرح می گردد شکواییه خطاب به دادستان نوشته می شود و در آن شخصی که نسبت به او ادعا و شکایتی مطرح است با ذکر دقیق مشخصات معین و شرح شکایت نوشته میشود و مدارک و مستندات نیز ضمیمیه میشود. برخلاف دعاوی حقوقی، در خصوص شکایت های کیفری الزامی به ثبت آنها در برگه های چاپی مخصوص نیست چرا که در اینجا بحث نظم عمومی و ارتکاب جرم و وقوع تخلف مطرح است. وکیل امور کیفری میتواند با استفاده از تجربه خود بهترین راهنما در جمع آوری و ارائه ادله و مدارک مورد نیاز در یک شکایت کیفری باشد.
- وکیل امور بین الملل: این حوزه میتواند از حوزه وکیل مهاجرت تا حوزه وکیل و مشاوره حقوقی در زمینه تجارت بین الملل، تنظیم قرارداد و مشاوره حقوقی با اشخاص حقیقی و حقوقی در کشورهای دیگر مثل شرکت های بیمه یا شرکت های بازرگانی خارجی را در بربگیرد. علاوه بر این در صورتی که شرکت های ایرانی بخواهند در کشورهای دیگر شعبه یا نمایندگی تأسیس کنند ضرورت بهره مندی از خدمات حقوقی مربوط به شرایط حقوقی کشورهای دیگر در تأسیس شعبه و نمایندگی نیز وجود دارد.
- مشاوره حقوقی به صورت تخصصی: برای یک مشاور حقوقی باتجربه آنچه اهمیت دارد این است که بتواند به مراجعه کننده خود اطلاعاتی کاربردی، مناسب و صحیح ارائه کند و اینکه این مشاوره حقوقی با استفاده از چه ابزاری انجام میشود اهمیت چندانی ندارد. در موسسه حقوقی بیان امروز این امکان فراهم شده است تا به صورت آنلاین، حضوری، تلفنی و یا مکتوب از طریق ایمیل افرارد مشاوره حقوقی دریافت کنند.
- خدمات تنظیم اسناد ، لوایح ، قرارداد ها: در موسسات حقوقی علاوه بر خدمات وکالت و مشاوره کارشناسان و متخصصانی حضور دارند که میتوانند به تنهایی و یا در گروه مشاوران حقوقی و وکلا اسناد و مدارک و لوایح مورد نیاز یک پرونده را تنظیم کنند. آنها هم چنین از این توانایی برخوردارند که قراردادها، صلح نامه ها و توافق نامه های مورد نیاز شرکت ها و اشخاص را تنظیم، اصلاح و بررسی کنند. استفاده از خدمات موسسه حقوقی در تنظیم قرارداد کمک شایانی به کاهش اختلافات احتمالی افراد در معاملات و کارهایشان می کند.
- خدمات داوری و میانجی گری: برخی از موسسات حقوقی با استفاده از توانایی و تخصص افراد باتجربه مبادرت به راه اندازی دپارتمان داوری نموده اند و از این طریق به شکلی سریع تر و جدیدتر اختلافات اشخاص را مورد رسیدگی قرار میدهند و رأی مقتضی صادر می نمایند.