اخبار روز برندهای ایران

کسب ۱۷ برند صنایع دستی در ملایر

پایگاه خبری برندسازی، رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ملایر گفت: طی ۲ سال فعالیت دولت سیزدهم بیش از ۵۱ میلیارد ریال اعتبار به حوزه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان اختصاص یافت که در مقایسه با ۲ سال دولت قبل، ۱۵۰ درصد رشد داشتیم.

«ابراهیم جلیلی» روز شنبه اظهار کرد: مرمت یخدان میرفتاح نمونه بارز این اقدام در دولت سیزدهم است که از محل اعتبارات سفر رئیس جمهور و کمک فرماندار ویژه ملایر، ۲۰ میلیارد ریال اعتبار به این اثر اختصاص یافت و در جذب اعتبار ۱۴۰ درصد رشد داشته است.

وی افزود: در مدت زمان فعالیت دولت سیزدهم، ۱۰ اثر تاریخی در این شهرستان مرمت شد که با توجه به حمایت‌های دولت، رشد خوبی در این زمینه داریم.

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ملایر حفظ و مرمت آثار و بناهای تاریخی را در اولویت دانست و بیان کرد: در این زمینه حدود سه هزار مورد بازدید و سرکشی از آثار تاریخی این شهرستان در دولت سیزدهم انجام شده است.

جلیلی ادامه داد: طی ۲ سال فعالیت دولت سیزدهم ۱۸ اثر تاریخی در ملایر شناسایی شد، در حالی‌که در ۲ سال قبل دولت سیزدهم تعداد هفت اثر شناسایی شده بود.

وی با تاکید بر اینکه در دولت سیزدهم مدیریت هوشمند جای ممنوعیت سفر را گرفت و عامل رونق گردشگری و تاسیسات گردشگری شد، اظهار کرد: از ۳۰ واحد فعالی که داشتیم، اکثر آنها طی سال‌های گذشته و بر اثر همه‌گیری کرونا نیمه راکد و غیر فعال شدند که در این ۲ سال به این واحدها اضافه شد.

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ملایر گفت: با اقدامات انجام شده در دولت سیزدهم ۲۴ اتاق با ظرفیت ۷۲ نفر به واحدهای اقامتی این شهرستان اضافه شد که رشد ۲۰ درصدی داشتیم.

رشد ۵۰ درصدی واحدهای گردشگری ملایر در دولت سیزدهم

جلیلی با اشاره به فعال بودن ۱۴ مرکز اقامتی با ۴۷۰ تخت و بیش از ۱۱۰ سوئیت، ادامه داد: در دولت سیزدهم ۶ واحد گردشگری در این شهرستان اضافه شد که در مقایسه با ۲ سال دولت قبل، ۵۰ درصد رشد را نشان می‌دهد.

وی ایجاد پنج باغ گردشگری کشاورزی در دولت سیزدهم با رشدی بالغ بر ۴۰۰ درصدی را از دیگر اقدامات خوب دولت در این شهرستان عنوان و بیان کرد: در دولت سیزدهم چهار خانه مسافر به این شهر اضافه شد که در مقایسه با ۲ سال دولت قبل، رشد ۲۰۰ درصدی داشته است.

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ملایر یادآور شد: اقامت در این شهرستان در ۲سال قبل از دولت سیزدهم، ۳۶ هزار و ۵۰۰ نفر بود که در دولت مردمی آیت‌الله رئیسی به ۴۸ هزار و ۱۸۰ نفر رسید که از لحاظ اقامت و تبدیل مراکز اقامتی و ماندگاری مسافر، هشت درصد رشد داشتیم.

جلیلی همچنین به دستاوردهای دولت سیزدهم در حوزه صنایع دستی این شهرستان اشاره و اظهار کرد: در حال حاضر ۲۰ رشته فعال صنایع دستی داریم که ۱۱ هزار نفر با بیش از پنج هزار و ۳۰۰ کارگاه فعال است و بعد از کشاورزی دومین اشتغال ملایر و ۱۳ درصد اشتغال استان و شهرستان را به خود اختصاص داده و در استان ۲۵ درصد جمعیت شاغل صنایع دستی را داریم.

کسب ۱۷ برند صنایع دستی در ملایر

وی به رشد ۴۲ درصدی اعطای تسهیلات صنایع دستی در دولت سیزدهم اشاره کرد و افزود: طی ۲ سال قبل دولت سیزدهم، ۹ میلیارد و ۴۱۰ میلیون ریال اعتبار آن هم به صورت اوراق به این حوزه اختصاص یافت؛ در حالیکه در دولت سیزدهم این رقم به ۱۳ میلیارد و ۳۷۰ میلیون ریال با رشد ۴۲ درصدی رسید.

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ملایر با ایجاد اشتغال ۶۰۲ نفر در حوزه صنایع دستی در دولت سیزدهم با رشد ۳۰ درصدی نسبت به دولت قبل اشاره کرد و ادامه داد: در دولت سیزدهم چهار رشته صنایع دستی اضافه شد و برای ۴۲۰ نفر آموزش در دولت سیزدهم برگزار شد که نسبت به مدت مشابه ۲ سال قبل دولت، ۴۰ درصد رشد دارد.

جلیلی تمدید صدور ۲ هزار و ۷۰۰ مجوز و رشد ۱۲۵ درصدی و کسب هفت نشان ملی در دولت سیزدهم با ۳۰۰ درصد رشد را از دیگر اقدامات برشمرد و گفت: در حوزه ثبت آثار ناملموس، چهار فن بافت فرش میشن، کسب و ننج، جوزان و نقش ماهی ازندریان ثبت ملی شد و در مجموع با آش‌های محلی ثبت شده، ۱۷ برند کسب کردیم.

تاکنون بیش از ۳۴۰ اثر تاریخی در شهرستان ملایر شناسایی شده که از این تعداد بیش از ۲۰۰ اثر در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است.

ملایر دارای ۲ نشان جهانی انگور و مبلمان منبت است.

منبع: ایرنا

نمایش بیشتر

اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا