اخبار روز برندهای ایران

حجاب برای ما «بِرَند» است

پایگاه خبری برندسازی، معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری، اگر ما بر روی مسائل حجاب و عفاف تاکید می‌کنیم برای این است که حجاب و عفاف برای ما برند و ویژگی منحصر به فردی است که می‌تواند جامعه ما را از خیلی از خطراتی که دیگران با آن مواجه شدند و راهی که رفتند و دیگر خیلی از اوقات بازگشت ندارند، حفظ کند لذا وظیفه داریم داشته‌ها، گنجینه‌ها و توانمندی‌هایمان را بشناسانیم. در این قسمت حقیقتا ضعیف هستیم. در بحث رسانه ضعیف هستیم. دشمن قوی عمل می‌کند و گاه جای قاتل و شهید را عوض می‌کند و این وظیفه زنان را سنگین‌تر می‌کند.

معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری با بیان اینکه این یک واقعیت است که ما مدال آوران و زنان فرهیخته بسیاری چه در بحث علمی و چه ورزشی داریم، افزود: در بحث ورزش با وجود اینکه شرایط مسابقات برای زنان ما با توجه به پوششی که دارند شاید سخت‌تر باشد اما حقیقتا خانم‌های ما با توانمندی بسیاری در صحنه بین المللی حاضر شدند. زنان ما توانستند زنان دیگر کشورها که شرایط خیلی خوب، پشتیبانی خوب و وضعیت مالی خوبی دارند و تحریم نیستند را پشت سر بگذارند و این امر نشان دهنده نیروی معنوی و توان قوی است که در خانم‌های ما از نظر فکری و اراده و قدرت وجود دارد.

معرفی زنان موفق در تابلوهای شهری

وی با اشاره به همکاری معاونت زنان با شهرداری در خصوص معرفی زنان موفق در محیط شهری و تابلوهای شهری، عنوان کرد: یکی از کارهایمان همین است که این ارتباطات را داشته باشیم و بتوانیم در صحنه‌های شهری خانم‌های موفق را بیشتر معرفی کنیم. دختران ما از این‌ها الگو بگیرند و الگوهایی که غرب می‌خواهد به آنها معرفی کند را زمین بزنند.

احصاء خلاءهای قانونی حوزه زنان تا پایان سال اول برنامه هفتم توسعه

 

خزعلی درباره توجه به زنان در برنامه هفتم توسعه توضیح داد: فصل شانزدهم برنامه توسعه به زن، خانواده و جمعیت اختصاص دارد. شاید برای اولین بار است که در برنامه توسعه یک فصل کامل به زنان اختصاص پیدا می‌کند. آموزش الگوهای صحیح همسر گزینی، ارتقاء توانمندی‌ها و مهارت‌های شغلی زنان، موارد مربوط به آسیب دیدگی زنان و حمایت از زنان سرپرست خانوار از جمله موارد درج شده در برنامه توسعه هفتم است. یکی از مسائل مهم ما خلاءهای قانونی است که در برنامه هفتم ذکر شده است که معاونت زنان باید تا پایان سال اول این برنامه مسائل حقوقی و خلاءها را احصاء کند.

وی با بیان اینکه شاید بیشترین موارد مورد گلایه ما مربوط به قوه قضاییه است که البته ما ارتباط خوبی با قوه قضاییه در خصوص تغییر برخی قوانین در حوزه زنان داریم، افزود: سال گذشته لایحه اختیارات حاضن، لایحه هویت مربوط به زنان و کودکانی که در برخی مناطق مرزی هستند و اوراق هویتی ندارند و لایحه اهدای جنین را داشتیم که امیدواریم از کمیسیون به سرعت عبور کنند.

آمار مربوط به حوزه زنان تکمیل می‌شود

معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری در ادامه سخنان خود درباره سایر مواردی که در برنامه هفتم به آن اشاره شده است نیز عنوان کرد: در برنامه هفتم به احصای آماری در مورد زنان مربوط به وضعیت بهداشتی، شغلی، تحصیلی، آسیب های زنان و… اشاره شده است. آمار صحیحی که بتوانیم در مواقعی که لازم است ارائه دهیم. این امر در قالب اطلس زنان انجام شده است که از طریق تدابیر در برنامه هفتم تکمیل می‌شود.

وی از محول شدن تصویب طرح توانمند سازی زنان سرپرست خانواربه شورای اجتماعی کشور بر اساس برنامه هفتم خبر داد و گفت: طرح توانمندسازی زنان سرپرست خانواربرای برنامه ششم بود اما تکمیل نشد و در برنامه هفتم نیز به آن اشاره شده است. برنامه جامع آن را نوشته‌ایم که با آمدن برنامه هفتم مسیرش هموارتر می‌شود. قبلا مسیر آن اینگونه بود که این طرح بعد از تصویب در دولت باید در مجلس تصویب می‌شد اما در برنامه هفتم ذکر شده است که این طرح به تصویب شورای اجتماعی برسد. این مسیر میانبری است که می‌تواند سریع تر کار را به اقدام عملیاتی برساند.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا