کسب و کار

چگونه یک خانه با سبک کلاسیک داشته باشیم؟

پایگاه خبری برندسازی، در هنگام تصمیم‌گیری برای طراحی یک فضا  به سبک کلاسیک، باید توجه داشته باشید که در این نوع طراحی، امکان استفاده از ویژگی‌ها و عناصر یک دوره یا سبک معین در فضای مورد نظر وجود ندارد. به جای آن، از ترکیبی از دوره‌ها و سبک‌های مختلف استفاده می‌شود که با ابزارها و سازه‌های کلاسیک و حتی مدرن ترکیب می‌شوند تا یک سبک کلاسیک را خلق کنند. در طراحی به سبک کلاسیک، هیچ حد و مرزی وجود ندارد.

چگونه یک خانه یا ویلا با سبک کلاسیک داشته باشیم؟

 اغلب فکر می‌کنید که طراحی داخلی کلاسیک یکی از قدیمی‌ترین روش‌های طراحی است، اما این گمان صحیح نیست و با گذشت زمان، معنا و اجرای آن تغییر کرده است زیرا این سبک از طراحی به یک دوره یا چند سال خاصی وابسته نیست. سبک کلاسیک در طراحی، دارای یک تاریخچه فرهنگی غنی و خاص است که اغلب با تمایلات مصرف‌کننده همراه می‌شود. گاهی اوقات، طراحان، عناصر طراحی را با عناصر مدرنیته ترکیب می‌کنند و شکلی جدید به آن می‌بخشند. توانایی ترکیب با دیگر اشکال طراحی در حالی که ماهیت اصلی آن حفظ می شود، سبک کلاسیک را بی‌انتها، ظریف و منحصربه‌فرد نگه‌داشته است.

در طراحی داخلی و دکوراسیون به سبک کلاسیک، به ویژگی‌های جزییات به طور دقیق توجه می‌شود. در ادامه، به مهم‌ترین ویژگی‌های اجزای دکوراسیون داخلی در طراحی کلاسیک اشاره خواهیم کرد:

انتخاب مبلمان:

انتخاب اول در سبک کلاسیک، مبلمان آنتیک و سلطنتی است. زیرا یکی از ویژگی‌های اصلی در طراحی کلاسیک، حجم بزرگ اجزا است. بنابراین، انتظار نمی‌رود که در این سبک با محیط‌های مینیمالیستی روبرو شویم. به همین دلیل، مبلمان باید باشکوه، سنگین و حجیم باشند. بنابراین، در انتخاب مبلمان، میز ناهارخوری، سرویس خواب و موارد دیگر، توجه به این نکته حیاتی است. همچنین، رنگ و جنس مبلمان نیز اهمیت دارد. استفاده از متریال های لوکس و گران قیمت مانند چوب بلوط، اولین گزینه برای مبلمان کلاسیک است. پارچه‌ها نیز اغلب از مخمل‌های نرم و لطیف یا ترمه‌های درجه یک استفاده می‌شود.

رنگ ها در سبک کلاسیک:

همانطور که قبلاً اشاره شد، رنگ‌ها در سبک کلاسیک اهمیت ویژه‌ای دارند و از رنگ‌های طبیعی الهام می‌گیرند. رنگ طلایی به عنوان یکی از اصلی ترین رنگ ها در سبک کلاسیک شناخته می‌شود چرا که میتواند حس لوکس بودن را در فضا نمایان کند. همچنین، استفاده از رنگ‌های سبز، قرمز، آبی و کرم نیز در سبک کلاسیک متداول هستند. عموماً، سبک کلاسیک تمایل چندانی به استفاده از رنگ‌های خنثی، به‌خصوص سیاه و سفید ندارد و به جای آن، رنگ‌های خالص و تند را ترجیح می‌دهد. این تمایل می‌تواند در تمام اجزا، از سقف و دیوارها گرفته تا لوازم، جزییات و تزئینات، مشاهده شود. در سبک کلاسیک از رنگ‌های سرد به ندرت استفاده می شود و با استفاده از رنگ های گرم، فضا جلوه ی بسیار دلنشینی پیدا می کند.

پرده ها:

در طراحی کلاسیک، پرده‌ها نیز به طور کامل از الگوی پارچه‌های این سبک پیروی می‌کنند. مخمل، کتان یا ابریشم و حتی پارچه های مزین به کریستال سواروسکی از جمله انتخاب‌های پرطرفداری هستند که در لایه‌های متعدد به کار می‌روند. پرده‌های سبک کلاسیک عموماً از لایه‌های چندگانه تشکیل شده‌اند. آسترهای ابریشمی و حریر، رویه‌های کتان، مخمل و ترمه به شیوه‌های مختلف کنار یکدیگر قرار می‌گیرند. بله، درست متوجه شدید! پرده‌ها در سبک کلاسیک به هیچ وجه به سادگی از سقف آویزان نمی‌شوند. طرح‌های سلطنتی و پیچیده، ترکیب پارچه‌های اصیل مورد استفاده را زیباتر می‌کنند و در عین حال، بخشی عمده ای از ترکیب رنگ فضا را می‌سازند. زیرا عنصر حجیم بودن، درباره پرده‌ها نیز باید در سبک کلاسیک رعایت شود. پرده‌ها نیز هرگز کوتاه نیستن و باید سراسر سقف تا زمین را در بر بگیرد. در بسیاری از منازل به سبک کلاسیک، از چراغ های نورپرداز جهت نورپردازی روی پرده استفاده میشود تا تمام ظراف و زیبایی آن را نمایان سازد.

کفپوش چوبی و فرش ها:

چوب یکی از متریال‌های مورد علاقه در طراحی کلاسیک است، به ویژه برای کف فضا که بسیار پرکاربرد است. در سبک کلاسیک، استفاده از پارکت های چوبی، یکی از رایج ترین روش هاست . این مورد به لحاظ متریال و رنگ، گرمای مورد علاقه این سبک را در محیط فراهم می‌کند. با این حال، در فرهنگ‌های مختلف، ممکن است این موضوع به شکل متفاوتی باشد. در کشورهایی مثل ایران که صنعت فرش دارای اهمیت ویژه‌ای است، فرش‌ها نیز جزء مهمی از طراحی داخلی به سبک کلاسیک محسوب می‌شوند. به همین دلیل، انتخاب فرش‌های دستباف و ابریشم با طرح‌های سنتی و خاص، اغلب انتخاب رایجی در سبک کلاسیک است.

تزئینات لوکس در سبک کلاسیک:

سبک کلاسیک به تزئینات لوکس علاقه زیادی دارد و این تزئینات اغلب در سراسر فضای خانه پراکنده هستند. با این حال، باید توجه داشت که بیشتر اهمیت به لوکس بودن آن‌ها تعلق دارد تا تعداد آن‌ها. مجسمه‌های قدیمی، تابلوهای لوکس با طرح‌های کلاسیک، تابلو فرش ها، گچ بری ها و گلدسته‌ها و حتی سرستون‌ها جزء تزئینات محبوب این سبک محسوب می‌شوند. همچنین، ابزار و وسایل ساخته‌شده از طلا، نقره، برنج و برنز نیز گزینه‌های مهمی برای تزئینات هستند. اگرچه سبک کلاسیک توجه بسیاری به تزئینات دارد، اما این به معنای حمایت از شلوغی و درهم‌تنیدگی این تزئینات نیست. با این حال، وجود حداقل یک عنصر تزئینی لوکس در هر بخش از فضا، اهمیت زیادی دارد. استفاده از جزییات نورپردازی لوکس می تواند زیبایی این عناصر تزیینی را دوچندان کند.

سبک کلاسیک

نورپردازی:

در سبک کلاسیک، نور زرد به عنوان رنگی گرم در محیط طراحی استفاده می شود. نورها اغلب به شیوه‌ای غیر مستقیم و ملایم استفاده می‌شوند و تمایل زیادی به پرنور بودن فضا وجود ندارد. لوسترهای کلاسیک تمام برنجی و یا لوستر هایی با کریستال های آویز و یا شید های پارچه ای خاص، معمولاً در وسط هر فضا نصب می‌شوند و به تنهایی به عنوان منبع نوری اصلی عمل می‌کنند. استفاده از دیمر برای تنظیم نور لوستر ها در فضای کلاسیک بسیار رایج است. قاب های هالوژن کلاسیک و لوکس با طراحی های منحصر بفرد خود میتوانند علاوه بر تامین نور مورد نیاز محیط، جلوه ی خاصی به سقف ببخشند. در سبک کلاسیک به ندرت از قاب های هالوژن سفید ساده استفاده می شود. چراغ‌های کوچکتر در بخش‌های دیگر نیز معمولاً دارای نور کم، غیر مستقیم و ملایم هستند. استفاده از نورهای رنگی در این سبک طراحی، معمولاً ترجیح داده نمی‌شود و به جای آن، از نورهای ساده و با رنگ زرد استفاده می‌شود. استفاده از چراغ های دیواری شید دار در سبک کلاسیک بسیار رایج است. چراغ های بالا تابلو و آباژور ها نیز می توانند زیبایی فضا را دو چندان کنند. به طور کلی نورپردازی در سبک کلاسیک بسیار حائز اهمیت است.

بهترین انتخاب برای نورپردازی به روش کلاسیک استفاده از هالوژن های کلاسیک زم گروپ است که میتوانید جهت اطلاعات بیشتر به سایت رسمی زنجیره ابتکارات مانا مراجعه نمایید.

درب و پنجره ها :

درب اصلی هر خانه با طراحی کلاسیک نماد قدرت آن خانه است. درب‌های با شکل قوسی و شیاره‌های زیبا و ظریف، زیبایی و شکوه درب را افزایش می‌دهند. این درها باید دارای دستگیره‌هایی با جزئیات لوکس و زیبا باشند تا ظرافت و زیبایی را به اوج برسانند. استفاده از درب های تمام چوب با دستگیره های برنزی کلاسیک در این طراحی بسیار رایج است. در سبک کلاسیک عموما از پنجره های تمام قد و بلند استفاده می شود تا پنجره های کوتاه و نیمه.

فضای پذیرایی رسمی:

بر خلاف فضاهای مینیمال و مدرن، فضاهای غذاخوری و پذیرایی در سبک کلاسیک، نیازمند طراحی لوکس و متمایز هستند. بنابراین، درطراحی این فضا باید از عناصر و جزییات لوکس استفاده کرد. استفاده از عناصر حجیم در این قسمت نیز در سبک کلاسیک بسیار رایج است. میز های ناهارخوری بزرگ و استفاده از لوستر های خطی در بالای آن بسیار متداول است. حتی در جزییات بسیار کوچک نیز اصول لوکس بودن در این طراحی حفظ می شود مانند استفاده از ظروف نقره و یا چینی دست ساز.

نقطه کانونی در طراحی کلاسیک:

وجود نقطه کانونی در طراحی کلاسیک ضروری است. یک نقطه کانونی می‌تواند شامل یک مجسمه بزرگ، یک شومینه ی خاص و یا یک اثر هنری باشد که به عنوان نقطه مرکزی در فضا قرار می‌گیرد. در ایجاد این نقطه کانونی، باید به‌خاطر داشت که سایر لوازم جانبی مطابق با آن قرار گیرند.
در سبک کلاسیک، تمامی وسایل باید به‌طور جسورانه و رسا در فضا قرار گیرند، اما باید توجه داشت که تناسب وسایل با کلیت فضا حفظ شود.

قاب گیری ابزار و وسایل:

در سبک کلاسیک، عکس‌ها، آینه‌ها، تابلوها و نقاشی‌ها باید دارای قاب‌های دقیق و زیبا طراحی شده باشند. استفاده از قاب‌های کلاسیک برای ایجاد حس کلاسیک در خانه بسیار موثر است. قاب‌هایی که از چوب یا متریال های لوکس همچون برنز و برنج با ساختار پیچیده و ظریف ساخته شده‌اند، گزینه‌های مناسبی برای این منظور محسوب می‌شوند. استفاده از گچ بری و ورق طلا برای قاب سازی فضای دکوراسیون داخلی بسیار رایج است.

تزئین سازه ها در سبک کلاسیک:

در طراحی داخلی کلاسیک، باید به ساختار اصلی توجه کرد. گچ بری روی سقف و دیوارها از عناصر اساسی این سبک طراحی هستند. برای خانه‌هایی که از قبل ساختاری ساده دارند، می‌توان از ابزارهای پیش ساخته مانند گچ بری ای پیش ساخته برای اعمال طرح کلاسیک استفاده کرد. همچنین، وجود ستون‌ها و تزئیناتی همچون پتینه کاری روی آن‌ها نیز می‌تواند اهمیت ویژه‌ای داشته باشد.

این مطلب، خبر آگهی است و پایگاه خبری برندسازی درباره محتوای آن هیچ نظری ندارد.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا