کسب و کار

معرفی سامانه مدیریت مزارع کشاورزی

پایگاه خبری برندسازی، استارتاپ جالیزان شامل دو نرم افزار جالیزان و جالیزان پرو است تا بتواند به تمامی کسب و کارهای حوزه کشاورزی ارائه خدمت نماید جالیزان به کشاورزانی که زمین های ایشان زیر ۵۰ هکتار باشد کمک رسانی می نماید و جالیزان پرو برای کشت و صنعتها و کشت و کارهای با زمین های ۵۰ هکتار به بالا کاربردی ترمی باشد.

مجموعه خدمات جالیزان همان راه حل جامعی است که با استفاده از تکنولوژی هایی همچون تصاویر ماهوارهای هوش مصنوعی داده کاوی و … از طریق اپلیکیشن موبایل و وب سایت ابزاری را در اختیار شما قرار می دهد تا با دانشی که از تمامی سطوح مزرعه تان به صورت روزانه در اختیار شما قرار می دهد بهترین پاسخ سوالاتتان را دریابید.

گزارش مدیریتی مزرعه به کمک سامانه جالیزان پرو

جالیزان پرو راه حلی یکپارچه در مدیریت کشت و صنعت ها است که علاوه بر تمامی امکانات معرفی شده در جالیزان، مجموعه ابزارهایی را بر بستر هوش تجاری و مدیریت کسب و کار ارائه می نماید تا با ترکیب داده های تحلیلی از پایش محصولات و پیش بینی های محیطی براساس مدل مدیریت عملیاتی تمامی جزئیات مراحل کاشت تا فروش به صورت طبقه بندی شده قابل، رصد، اندازه گیری و داده محور باشند.

سامانه مدیریت اطلاعات کشاورزی جالیزان پرو، با ارائه ویژگی های عملیاتی برای تمامی سطوح سازمان قابلیت تصمیم گیری سازمانی براساس اطلاعات، بهینه سازی الگوی کشت و نیز اطلاع از قیمت تمام شده را فراهم می آورد. سامانه مذکور متشکل از مجموعه نرم افزار های یکپارچه جهت ورود چند جانبه فعالیت های کشاورزی شامل زراعت و باغ از یک سو و تحلیل و ایجاد گزارشات مدیریتی از سوی دیگر طراحی شده است.

این فرایند با استفاده از سرویس های دریافت داده از سیستم های داخلی و خارجی مانند هواشناسی، تصاویر ماهواره­ای، تصاویر پهپاد و … امکان نظارت در کنار برنامه ریزی الگوی کشت و قیمت تمام شده تولید محصولات را در قالب داشبورد مدیریتی را فراهم می آورد.

این سامانه به چند بخش کلی تقسیم می گردد که در ادامه، عناصر و ویژگی های هر کدام تشریح می شود:

سامانه پایه

در این بخش، هسته مرکزی سامانه به عنوان زیر ساخت سیستم، طراحی و بهره برداری می گردد. هدف نهایی این بخش، ایجاد سیستمی جهت ورود و ذخیره سازی اطلاعات فعالیت های کشاورزی است. در همین راستا در اولین مرحله از توسعه سیستم، اطلاعات شرکتها، مزارع و قطعات به عنوان داده های پایه، شناسایی، طراحی ارتباطات و ذخیره سازی می شوند. تمامی این داده ها به صورت Geo Spatial بوده و حاوی اطلاعات جغرافیایی استاندارد قابل نمایش بر روی نقشه می باشند. در پنل مدیریتی نیز قابلیت ثبت موارد جدید و ویرایش آنها در نظر گرفته شده است. بر همین اساس، اطلاعات خاک، آب آبیاری، نهاده های مصرفی، تولید واقعی، ظرفیت تولید و سایر اطلاعات نیز برای هر قطعه ( باغ و مزرعه) ثبت می شوند.

در مرحله بعد، فرمهای مختلف مورد نیاز از فعالیت های مختلف مانند آبیاری، کود دهی، سمپاشی، ماشین آلات و … (در مجموعه شامل 170 نوع عملیات در مراحل کاشت، داشت و برداشت) به عنوان ساختار اولیه همراه با اطلاعات مالی، در نظر گرفته شده و برای هر کدام صفحه جداگانه جهت ورود اطلاعات ایجاد می شود.

در مرحله نهایی این بخش، قابلیت انواع گزارشگیری برابر اعلام کارفرما بر اساس بازه تاریخی، مزارع، قطعات، نوع محصولات و منطقه جغرافیایی انتخابی از اطلاعات وارد شده در مرحله قبل فراهم می گردد. این گزارشات در قالب نمودار و جداول قابل مقایسه خواهند بود. ضمنا امکان مقایسه با استاندارد از پیش تعیین شده وجود خواهد داشت و هشدار لازم به کاربر یا کاربران از طریق صوت و تصویر ( تمایز رنگ ) برای مواردی که نسبت به پیش بینی انحراف نامساعد ایجاد شده است داده خواهد شد.

ارائه داده های هواشناسی

نرم افزار با اتصال به سامانه هواشناسی، اطلاعات ایستگاهی روزانه و پیش بینی کوتاه مدت مربوط به هر مزرعه را دریافت کرده و ذخیره سازی می نمایند. در بخش جداگانه، امکان تعیین ایستگاه های معرف برای هر مزرعه و قطعه در نظر گرفته می شود. با این روش، داده های تاریخی، روزانه و پیش بینی هواشناسی برای هر محصول و قطعه ثبت شده و در دسترس خواهد بود.

داشبورد گزارش گیری هوشمند

این بخش شامل استخراج اطلاعات مالی از سیستم در یک بازه تاریخی و یا طول دوره کشت محصولات خواهد بود. به طوری که در داشبورد مدیریت با انتخاب یک یا چند مزرعه یا قطعه یا محصول و نیز یک بازه تاریخی یا دوره کشت مجموع هزینه و درآمد به همراه ریز آنها در قالب جدول و نمودار نمایش داده شده و در دسترس خواهد بود.

سامانه مدیریت مزارع کشاورزی

محاسبه قیمت تمام شده محصولات به کمک جالیزان پرو

با توجه به اینکه ثبت عملیات کشاورزی و میزان فعالیت انجام شده به صورت روزانه است و همچنین سامانه به سیستم مالی و انبار مجموعه نیز متصل است. این بخش با استخراج اطلاعات مالی از سیستم در یک بازه تاریخی و یا طول دوره کشت امکان محاسبه قیمت تمام شده محصولات زیر کشت مزارع را دارا است.

سامانه مدیریت مزارع کشاورزی

امکان اتصال به نرم افزارهای انبار، مالی و اداری

امکان لینک سامانه با نرم افزارهای موجود در شرکتها نظیر حقوق و دستمزد، انبار، باسکول و … جهت انتقال مکانیزه و خودکار اطلاعات در صورت ارائه مستندات هریک از نرم افزارها توسط کارفرما قابل انجام است.

پایش رشد گیاهان

در این بخش امکان تولید انواع پارامترهای گیاهی به صورت نقشه های هفتگی، جهت پایش سلامت گیاهان مزرعه وجود دارد که بر اساس پردازش تصاویر ماهواره ای و الگوریتم های اختصاصی جالیزان استخراج میگردد. سامانه قابلیت تحلیل و تولید خروجی ها به صورت جدول و نمودار را نیز خواهد داشت. عناوین این پارامتر ها به شرح زیر است:

  • نقشه رطوب سطحی خاک و گیاه
  • نقشه شاخص پوشش گیاه و نقشه سطح سبز (پس از فصل کاشت)
  • نقشه​های سلامت گیاه
  • نقشه​های دوره​ای ازت برگ

فرايند برنامه‌ریزی آبياري

در این بخش بر اساس محصولات کشت شده، اطلاعات آبی هر گیاه به طور جدا و مجموع گیاهان، کل سهمیه، سهم از چاه، سهم از هر منبع آب سطحی، اختلاف با سهمیه برای ماه های مختلف سال و نیز مجموع آن ها نمایش داده می شود. همچنین نمودار منبع آب در دسترس، به ماه های مختلف سال نیز داده می شود که سه فاکتور کل سهمیه، سهم از چاه و نیاز آبی را نشان داده می شود. همچنین بر اساس نیاز آبی و شرایط آب و هوایی نیز برنامه آبیاری را نیز پیشنهاد می نماید.

این مطلب، خبر آگهی است و پایگاه خبری برندسازی درباره محتوای آن هیچ نظری ندارد.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا