اخبار روز برندهای ایران

بهره‌برداری از هلدینگ کشاورزی در دزفول با حضور وزیر جهاد کشاورزی

پایگاه خبری برندسازی، هلدینگ کشاورزی «رحمت تجارت دزفول» با حضور وزیر جهاد کشاورزی و دیگر مسئولان استانی و محلی جهاد کشاورزی بهره‌برداری و زمینه اشتغال ۱۲۰ نفر فراهم شد.

محمدعلی نیکبخت ۱۸ اسفندماه در آیین افتتاح هلدینگ «رحمت تجارت دزفول» اظهار کرد: این هلدینگ توسط جوانانی مدیر و برنامه‌ریز راه‌اندازی شده است که به خوبی کار را پیش می‌برند.

وی با اشاره به بازدیدهای انجام شده از بخش‌های مختلف این مجتمع افزود: فعالیت همه بخش‌های این مجتمع عالی است و به طور قطع با مدیریت جوان بیشتر توسعه می‌یابد.

نیکبخت ادامه داد: این هلدینگ محصولات کشاورزی را به کشورهای حوزه خلیج فارس و روسیه صادر می‌کند که قرار است با سفارت روسیه نیز مذاکراتی انجام شود تا صادرات آن دچار خلل نشود.

داود رحمتی مدیرعامل هلدینگ رحمت تجارت دزفول نیز در این آیین اظهار کرد: هلدینگ رحمت تجارت یک مجتمع تولیدی صادراتی است که تمام صنایع تبدیلی و تکمیلی را به صورت متمرکز احداث و راه‌اندازی کرده است.

وی افزود: این شرکت تولیدی و صادراتی در زمینی به مساحت ۴۰ هزار مترمربع در شهرستان دزفول احداث و راه‌اندازی شده و دارای بخش‌های مختلفی است که به صورت پیشرفته، مجهز و با نگاه ویژه به بخش صادرات احداث شده‌اند.

رحمتی به فعالیت چهار فاز این هلدینگ اشاره و خاطرنشان کرد: فاز نخست این هلدینگ یک سردخانه سه هزار تنی ۲ مداره جهت ذخیره‌سازی محصولات کشاورزی و مواد پروتئینی است.

مدیرعامل هلدینگ رحمت تجارت دزفول به صادرات بیش از ۲ هزار تن انواع محصولات کشاورزی توسط این هلدینگ اشاره کرد و گفت: تمام محصولات با برند و نام ویژه هلدینگ رحمت تجارت صادر می‌شوند.

وی ادامه داد: فاز دیگر این هلدینگ نیز واحد سورتینگ، بسته‌بندی و صادرات محصولات کشاورزی به کشورهای روسیه، ازبکستان، قزاقستان، قطر و امارات است که این فاز نیز علاوه بر حمایت از اشتغالزایی پایدار روستایی برای کشور ارزآوری به همراه دارد.

رحمتی افزود: فاز سوم این هلدینگ کارخانه تولید برنج عنبربو با برند رحمت تجارت و دارای سیب سلامت است که ظرفیت آن ۸ هزار تن در سال است؛ با راه‌اندازی این کارخانه تلاش شده است تا محصول راهبردی برنج با کیفیت و قیمت مناسب سر سفره مردم کشور قرار گیرد.

مدیرعامل هلدینگ رحمت تجارت دزفول گفت: فاز چهارم این هلدینگ کارخانه تولید و ذخیره خوراک دام بر پایه ذرت علوفه‌ای است که سالانه ۹۰ هزار تن سیلاژ ذرت علوفه‌ای تولید و در بسته‌بندی‌های ۳۰ و ۵۰۰ کیلوگرمی تهیه و بین واحدهای سنتی و صنعتی خوزستان و دیگر استان‌ها توزیع می‌شود.

وی بیان کرد: واحد واردات نهاده‌های کشاورزی نیز برای تکمیل زنجیره کشاورزی قراردادی اقدام به واردات انواع بذرها و توزیع بین کشاورزان طرف قرارداد می‌کند به طوری که بذر ذرت را وارد و ذرت علوفه‌ای را از کشاورزان خریداری می‌کند.

رحمتی اضافه کرد: این مجموعه با هدف اجرای کشاورزی قراردادی و صنایع تبدیلی که حلقه واصل تولید و بازار است، احداث شده است. همچنین این هلدینگ کشاورزی در مجموع برای ۱۲۰ نفر اشتغالزایی مستقیم و سه هزار نفر اشتغالزایی غیرمستقیم به همراه داشته است.

امروز مجموعه کشت و صنعت تخته فشرده پاک چوب خوزستان با سرمایه‌گذاری ۶۶ میلیارد ریال با حضور رییس جمهور، وزیر جهاد کشاورزی و دیگر مسئولان کشوری در شوش به بهره‌برداری رسید.

همچنین طرح آبیاری زیرسطحی شرکت کشت و صنعت کارون شوشتر نیز با حضور رییس جمهور، وزیر جهاد کشاورزی و دیگر مسئولان مربوطه افتتاح شد.

منبع: ایسنا

نمایش بیشتر

اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا